Om Stampakullen

Stampakullen Ekonomiska Förening är nu bildad! Hjälp Katterna på stampakullen!

Stampakullen Ekonomiska Förening bildades 2012-05-29 som ett resultat av den oerhörda kamp som Pernilla Nilsson utkämpar för Katterna på Stampakullen.

Föreningen är bildad av En Enda Anledning: Det är orimligt att Pernilla Nilsson som privatperson själv skall betala alla kostnader för att driva målet mot den gamla styrelsen i Djurens Vänner Göteborg. Det är också orimligt att Pernilla Nilsson skall betala för kattstallet, mat, sand och veterinärvård själv.

Trots det har Pernilla fått betala dessa löpande utgifter under så lång tid att hennes pengar nu börjar ta slut. För att kunna driva detta målet till sitt slut och för att kunna vända föreningen Djurens Vänner Göteborg till en blomstrande förening, så krävdes det ett sätt att kunna be Er om hjälp.

Nu kan vi ta emot gåvor i vår ekonomiska förening, och varenda krona kommer löpande att redovisas. Som vårt första delmål kommer ALLA gåvor och bidrag att gå till att fortsätta driva målet om oegentligheterna som försigått i Djurens Vänner Göteborg! Likaså kommer gåvor och bidrag användas till att köpa kattmat och kattsand till Djurens Vänner Göteborgs katter som bor på Stampakullen, likväl som veterinärvård hos Husdjurshälsan. Hjälp Katterna på Stampakullen!

Och viktigast av allt: Kom ihåg att inte avsluta ert medlemskap i föreningen Djurens Vänner Göteborg, om ni är medlemmar där. Det är inte det som är meningen med vår förening Stampakullen. Avslutar ni ert medlemskap i Djurens Vänner Göteborg, får ni ingen rösträtt där, och kan inte längre påverka besluten i den föreningen, vilket vore förödande för allt det som vi kämpar för.

Utan väljer ni att skänka ett bidrag till Stampakullen, eller att bli medlem i Stampakullen Förening, så ber vi er att också fortsätta att betala er medlemsavgift till Föreningen Djurens Vänner Göteborg. Så att vi i slutändan skall kunna vända allt detta till det absolut bästa för DJUREN!

Vi kommer snart att meddela bankgiro för gåvor samt medlemsavgift.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s